Въпреки че изобилието от кецове и маратонки в различни цветове

...
Въпреки че изобилието от кецове и маратонки в различни цветове
Коментари Харесай

Как да почиствате белите кецове, без да ги съсипвате

Въпреки че изобилието от кецове и маратонки в разнообразни цветове е голямо и този сезон, постоянно избираме да носим класическите бели Stan Smith или Converse. И до момента в който вторите можем да си позволим да носим и мръсни, в това постоянно е чарът им, то при другите е тъкмо противоположното – в техния софистициран тип се крие лекотата, с която ги комбинираме и с дънки, и с рокли. Затова ще ви дадем няколко потребни съвета по какъв начин да ги почиствате, без да ги унищожавате.

Да или не на прането в пералня?

Мнозина биха ви споделили, че това по никакъв начин не е добра концепция, само че аз го упражнявам постоянно и до момента не съм имала проблем. Дори съм пускала едновременно няколко чифта, сред които и цветни, а белите са оставали бели. Така че без значение дали са от кожа или от плат, това от време на време е най-лесното решение за разчистване и ободряване на кецовете.

Продукти за петна

Както знаем, не живеем на най-чистото място, нито всекидневно вървим из най-чистите улици. Напротив. Което прави опазването на чисти в същинско предизвикателство. Затова постоянно е добре да имате почистващи мокри кърпички в себе си, с цел да реагирате в придвижване, в случай че не желаете да се появите на някое място в неприветлив тип, а от време на време освен по облеклата, само че и по обувките посрещат. У дома обособените нечисти сектори можете да почиствате благодарение на тампон, пропит с лакочистител, с по този начин наречените „ вълшебен гъби “ или с обезмаслител. Аз персонално употребявам обезмаслител за всичко, даже и за петна по облекла, и той постоянно ме избавя.



Не хвърляйте четката си за зъби!

Запазете една, която към този момент няма да ползвате. Тя ще ви помогне точно за почистването на обувки и изключително на кецове и маратонки, когато не са чак толкоз нечисти, с цел да бъдат пуснати в пералня. С нейна помощ ще почиствате и труднодостъпните зони, като преди този момент може да я потапяте във вода със сапун или прахуляк или сода, която има добър избелващ резултат.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР