Въпреки че избра да довърши кариерата си в периферна за

...
Въпреки че избра да довърши кариерата си в периферна за
Коментари Харесай

Роналдо може да играе в Шампионската лига с "Нюкасъл"

Въпреки че избра да довърши кариерата си в периферна за футбола дестинация, Кристиано Роналдо може би към момента не е изиграл последния си мач в Шампионската лига. Според испанския в. " Марка " португалската суперзвезда има уговорка в контракта със саудитския " Ал Насър ", която ще му разреши да премине чартърен в " Нюкасъл ", в случай че " свраките " се класират за най-престижния клубен шампионат. Английският клуб е благосъстоятелност на държавния капиталов фонд на Саудитска Арабия.

В момента " Нюкасъл " е трети в класирането на Премиър лийг с 34 т. от 17 мача, в които е позволил една-единствена загуба. Тази вечер отборът на Еди Хау гостува против водача " Арсенал " (43 т.), а пред него е още единствено първенецът " Манчестър Сити " (36 т.).

На 30 декември Роналдо подписа с " Ал Насър " за два сезона и половина - до лятото на 2025 година Официалното показване на 37-годишния португалец ще се състои през днешния ден от 18:00 ч. българско време в Рияд. Кристиано кацна в саудитската столица късно нощес, а през днешния ден ще премине последната част от наложителните медицински проучвания.

На летището португалецът беше посрещнат от представители на новия си клуб, а децата му бяха облечени с фланелки на " Ал Насър ". От клуба пуснаха в обществените мрежи малко видео от самолета, в което звездата приветства почитателите на тима. В града пък неговият лик блестна на редица билбордове.

Очаква се Роналдо да дебютира с екипа на новия си тим още в четвъртък, когато " Ал Насър " посреща " Ал Таи " в среща от 12-ия кръг локалната Про лига. Във краткотрайното класиране отборът с треньор французина Руди Гарсия е отпред с 26 т. - една повече от втория " Ал Шабаб ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР