Въпреки че е задължена по закон, точно една седмица отказва

...
Въпреки че е задължена по закон, точно една седмица отказва
Коментари Харесай

БНБ прикрива соцдепутата Кънев, жената на Д.Добрев, дъщерята на шефката на КЗК и тв морализатора Р. - slava.bg

Въпреки че е задължена по закон, точн о една седмица отхвърля да даде публично значима информация по трудоустройването на родственици на хора от на прекомерно добре платените работни места в централната банка, където се вземат не 12, а 20 заплати годишно . Медийният консултант на шефа Ани Димитрова, която се отличи вечно с блестящия пиар, който правеше на кабинета Орешарски, си търсела работа, настояват в гилдията. Не знаем кой би я взел, откакто прочете простите обстоятелства и обективната истина:
Първата, за която запитахме и не получихме отговор, само че която проверихме беше Александрина –. За наше благополучие тя сама е описала в своя фейсбук, че е почнала работа в Българска народна банка преди да е приключила образованието си, на което без друго е отделила по-малко от две години, с което усъвършенства върха на някогашния стопански министър Емил Караниколов. Това значи, че тя е назначена в нарушение/заобикаляне на закона. С предходна единствена месторабота – шафнерка/стюардеса на рейс. В момента, от началото на годината, тя е към този момент чиновник в най-отговорното звено на централната ни банка – надзора. Оставяме настрани въпроса има ли страна, където дъщеря на ръководещ секрети служби в продължение на 6 години оставя толкоз доста информация на стената си, която може да бъде употребена всячески от всеки? Отговорът е: няма такава страна. Само това да беше, професионализмът на бащата, оглавявал контраразузнаването ни толкоз години, явно не е забележителен – това са обикновени, само че доста излагащи на риск условия.
Българска народна банка отхвърли, след дълго чудене, да ни даде информация за нея с опрощение „ персонални данни”, което е неуместно. В обществения бранш освен имената, позициите, състезанията, само че и възнагражденията са социална информация.
А ние питахме освен за нея, а също за:
Живка Добрева, брачна половинка на някогашния стопански министър и народен представител от ГЕРБ в 41-вото, 42-рото, 43-ото, 44-ото и последното 1-месечно 45-о Народно заседание Делян Добрев, станал най-известен с Кумгейт...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР