Въпреки че е една от най-известните личности на планетата, Лейди

...
Въпреки че е една от най-известните личности на планетата, Лейди
Коментари Харесай

Лейди Гага: Наистина ми харесва да бъда сама

Въпреки че е една от най-известните персони на планетата, Лейди Гага обича да поддържа кръга си от приятели малък.

Носителката на 13 награди " Грами " признава, че обича да " има време единствено за себе си " и понякога се радва толкоз доста на личната си компания.

„ Всъщност в действителност ми харесва да бъда сама “, сподели тя пред сп. Wallpaper.

„ Наистина е хубаво просто да имаш време да си самичък, да си избухлив и да знаеш, че си си задоволителен. Иска ми се да мога да кажа това на по-младото си аз.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

„ Когато бях по-млада, прекарвах доста време сама в писане на музика “, продължава тя. „ Но колкото по-успешна ставах, толкоз повече усещах, че нуждая се от други хора да ми споделят, че съм страхотна. “

Лейди Гага, която завоюва и " Оскар " (за песента Shalow от " Роди се звезда " ), споделя също, че нейните планове с музиката постоянно са били свързани с работата, а не с премиите, които идват с нея.

„ Когато бях на към 14 години, прочетох книга, наречена „ Писма до един млад стихотворец “ от Райнер Мария Рилке. И имам откъс от книгата татуиран на ръката си “, изясни тя.

„ Направих си го в Осака, когато бях на 23 и той гласи „ В най-дълбокия час на нощта се запитайте дали ще би трябвало да умрете, в случай че ви забранят да пишете. Погледнете надълбоко в сърцето си, където отговорът е пуснал своите корени и се запитайте, Muss ich schreiben? [Трябва ли да пиша?]' ”

Лейди Гага признава, че не прекарва много време в Холивуд. Може да изглежда така, тъй като в сезона на наградите я виждаме постоянно на аления килим, само че тя споделя, че работи от у дома и това е нещото, което в действителност я прави щастлива.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lady Gaga (@ladygaga)

Изпълнителката на Born This Way не за първи път приказва по тематиката. 

„ Пътувала съм по света и съм виждала най-щастливите хора в най-бедните елементи на света. Ценностите им са непокътнати. В най-богатите домове срещам най-тъжните и най-депресираните хора “, споделя тя пред The Guardian.

Тази тематика е застъпена и в албума й Joanne. С него е желала да покаже на целия свят и на нейните почитатели в частност, че най-важните неща са любовта и добротата.

" Добротата е това, което ще сътвори естетика, а не известността и славата ".
 Лейди Гага: Продуцент ме изнасили и ме заряза бременна
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР