Въпреки българското вето, Северна Македония ще продължи към ЕС, защото

...
Въпреки българското вето, Северна Македония ще продължи към ЕС, защото
Коментари Харесай

Пендаровски: Червените линии са отдавна от тези, които направиха тази страна през 1944 г.

" Въпреки българското несъгласие, Северна Македония ще продължи към Европейски Съюз , тъй като сме уверени, че единствено посредством процесите на европеизация можем да се превърнем в същинска и просперираща народна власт за релативно къс интервал от време ", изясни президентът на районен съд Македония Стево Пендаровски във " Facebook ".

Според него, няма да се одобри никаква аварийна алтернатива и ще вземат участие във всички районни и континентални начинания, единствено в случай че те се допълват и не съставляват сурогат на участието в Съюза.

Членство в интернационална организация не е скъпо, в случай че се обезличиш, няма потребност да се привиква референдум за сходно предложение - тъй като резултатът е прочут авансово, добави той.

Пендаровски е уверен, че никой от днешното потомство политици няма право да води договаряния или да договаря по въпроси на идентичността , както през днешния ден, по този начин и в бъдеще, тъй като нашите червени линии от дълго време са открити от тези, които направиха тази страна през 1944 година

Пендаровски , че към този момент са македонци.
 Северномакедонският външен министър в Чехия - България ни изнудва
Северномакедонският външен министър в Чехия - България ни изнудва

Европейски Съюз да постави завършек на това или Балканите ще имат проблеми

На 17 ноември 2020 година България показа своята позиция за започване на договаряния с Р С. Македония -

Основните причини на България се опират на блокирането на работата на по историческите и просветителни въпроси сред България и Северна Македония, която бе основана вследствие на , подписан на 1 август 2017 година и влезнал в действие на 14 февруари 2018 година

Още при започване на октомври , с цел да получи поддръжката ни за участие в Европейски Съюз. Едно от тях е Северна Македония да реализира съответни резултати точно по тематиката за значими събития и исторически персони в общата ни история.
 Захариева: Изискваме от Скопие да съблюдава контракта, позицията ни не се трансформира
Захариева: Изискваме от Скопие да съблюдава контракта, позицията ни не се трансформира

Много постоянно в северномакедонски издания се следила дезинформация

След среща на 13 септември 2019 година, която до този миг,президентът Румен Радев свика , на която настоя да се начертаят

През 2020 година , с мотив вътрешнополитическата конюнктура в страната. Работата на комисията бе обновена, само че още веднъж без необикновен триумф и направени крачки напред, с цел да се появи идната теза - че в този момент ще се чакат резултатите от парламентарните избори у нас , които би трябвало да се проведат напролет на идната година.

" Сядаш с сътрудниците в Скопие и те стартират . Вие на следващия ден може да решите, че сте марсианска нация и цар Самуил е слязъл от Марс . Хората в Македония могат да се назовават както желаят, само че това и на база на ненавист по отношение на българите ", разяснява по-рано Каракачанов.
 Каракачанов: За районен съд. Македония Европейски Съюз е към момента като Съюз на съветските социалистически републики
Каракачанов: За районен съд. Македония Европейски Съюз е към момента като Съюз на съветските социалистически републики

Това нямало по какъв начин да го допуснем
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР