Въоръжените сили на Украйна могат да започнат контранастъплението за освобождаване

...
Въоръжените сили на Украйна могат да започнат контранастъплението за освобождаване
Коментари Харесай

Украйна: Може да отложим контраофанзивата за лятото

Въоръжените сили на Украйна могат да стартират контранастъплението за освобождение на окупираните територии през лятото, съобщи украинският министър-председател Денис Шмигал, представен от УНИАН. Агенцията се базира на изявление пред американското издание " Хил " на Шмигал, който е на посещаване във Вашингтон.

Съюзниците и сътрудниците на Украйна не ни оказват напън по отношение на началото на офанзивата, споделя Шмигал. Всички наши другари и сътрудници схващат ясно, че, с цел да преминем в контранастъпление, човек би трябвало да бъде на 100 % и даже повече от това квалифициран да го направи, сподели още в изявлението украинският министър-председател.



Шмигал добави, че най-силният напън за започване на контраатака идва от вътрешността на Украйна.

" Хил " отбелязва, че визитата на Шмигал става също и на фона на огромното приключване на разследваща информация, включваща отрицателни оценки от страна на Съединени американски щати за намаляващите муниции за противовъздушна защита на Украйна.

На въпрос по какъв начин приключването на секретни документи може да повлияе на планирането на украинската контраатака, Шмигал дава отговор изрично, че " Украйна ще освободи своите земи ".  



" Многократно сме доказвали, че можем да го създадем. От интернационалните ни сътрудници желаеме повече военни благоприятни условия, като танкове, муниции, самолети, бронирани машини ", акцентира Шмигал.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР