Въоръжените сили на Руската федерация по време на специална операция

...
Въоръжените сили на Руската федерация по време на специална операция
Коментари Харесай

Руското министерство на отбраната съобщи, че биологични оръжия са се разработвали в Украйна с финансиране от САЩ

Въоръжените сили на Руската федерация по време на специфична интервенция в Украйна разкриха обстоятелствата за настояща военно-биологична стратегия, финансирана от Съединените щати. Това заяви пред публицисти в неделя формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

„ В хода на специфична военна интервенция бяха разкрити обстоятелствата за незабавно пречистване от режима на Киев от следи от военна биологична стратегия, изпълнявана в Украйна, финансирана от Министерството на защитата на Съединени американски щати “, сподели той.

Според него с началото на съветската военна спецоперация в Украйна украинското министерство на опазването на здравето изпрати директива до всички биолаборатории за незабавно унищожаване на складираните ресурси от рискови патогени.

„ Очевидно с началото на специфична военна интервенция Пентагонът имаше съществени опасения по отношение на разкриването на провеждането на секрети биологични опити на територията на Украйна. В близко бъдеще ще представим резултатите от разбора на получените документи. Полтава и харковски биологични лаборатории, ние публикуваме сега “, сподели Конашенков.

Конашенков означи, че украинските биолаборатории са създали съставни елементи за биологично оръжие в непосредствена непосредственост до съветска територия.

„ Получените документи удостоверяват, че създаването на съставни елементи за биологично оръжие е осъществено в украински биолаборатории в непосредствена непосредственост до съветска територия “, сподели той.

Източник и фотоси: ТАСС
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР