Въоръжените сили на Русия са нанесли поредните удари срещу военните

...
Въоръжените сили на Русия са нанесли поредните удари срещу военните
Коментари Харесай

Руските военни нанесоха нов ракетен удар по енергийния сектор на Украйна

Въоръжените сили на Русия са нанесли следващите удари против военните командни и контролни уреди и енергийната система на Украйна, оповестява РИА Новости с позоваване на съветското министерство на защитата.

Военното ведомство заяви, че денем съветските въоръжени сили са траяли да нанасят удари с високоточно оръжие с огромен обхват на деяние с въздушно и морско базиране.

„ Всички авансово избрани уреди са изумени “, споделиха от министерството.

По-специално, те означиха, че покрай Николаев са съумели да поразят склад за гориво за военната техника на Въоръжените сили на Украйна, а украинска ремонтна база е била унищожена покрай село Березнеговатое, Николаевска област.

Украинската страна също заяви, че още веднъж са ударени нейни инфраструктурни обекти, да вземем за пример в Киев, Днепропетровск, Одеса и Черкаска област. В цялата страна е оповестена въздушна паника.

През миналата седмица съветските въоръжени сили нанасяха удари с далекобойно високоточно оръжие по обекти на военното командване и надзор, информационните и енергийните системи на Украйна. Най-мащабният обстрел е на 10 и 11 октомври.

Както сподели Владимир Путин на 10 октомври на среща с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност, това е отговор на терористичната офанзива на Кримския мост, проведена от Киев, и други офанзиви против цивилен обекти в Русия. По думите на министъра на енергетиката на Украйна Герман Галущенко, към 30 % от енергийната инфраструктура на страната е била изумена от ракетни удари за ден и половина.

Както сподели пред организацията експерт в електроенергетиката с опит в една от най-големите енергийни компании в Украйна, офанзивите могат да бъдат съдбовни за енергийната система на страната - при положение на еднократна солидна щета на машинните зали /отделения/ на най-крупните електростанции.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР