Въоръжен мъж уби 10 души и рани други 10 в

...
Въоръжен мъж уби 10 души и рани други 10 в
Коментари Харесай

Най-малко десет убити при безразборна стрелба в американски танцов клуб

Въоръжен мъж умъртви 10 души и рани други 10 в клуб за танци в региона на Лос Анджелис на тържество по случай Лунната нова година. Започнало е търсене на обвинения за следващата покруса с всеобща пукотевица в американска общественост.

Сигналът за стрелбата е подаден в 22:20 ч. Стрелецът е мъж, оповестиха локалните управляващи.

 
Когато чиновниците дойдоха на място, те видяха доста хора, гости на заведението, които бягаха от заведението и крещяха. Служителите влезнали в обекта и разкрили още жертви. На мястото се отзовала пожарната работа на Монтерей Парк, която оказала помощ на ранените и оповестила гибелта на 10 от потърпевшите на място. Имало най-малко още 10 ранени, които били превозени до голям брой локални лечебни заведения. Те са в друго положение - от устойчиво до сериозно. Заподозреният е избягал от мястото на случая и остава в неопределеност.
Капитан Андрю Майер, шерифски отдел на окръг Лос Анджелис

Длъжностните лица не предоставиха никаква информация в продължение на няколко часа, откакто десетки полицейски чиновници се бяха отзовали на известията за стрелбата.

На събитието са участвали хиляди хора в град Монтерей Парк, източно от Лос Анджелис.

Градът, който се намира на към 16 км източно от центъра на Лос Анджелис, е с население от 60 000 души. Там живеят доста азиатци. В събота бе сложено началото на двудневния фестивал, който е една от най-големите прояви по случай Лунната нова година в Южна Калифорния.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР