Електрически модели доминират на международния автосалон в Ню Йорк. Тази

...
Електрически модели доминират на международния автосалон в Ню Йорк. Тази
Коментари Харесай

Автосалонът в Ню Йорк: Електрически модели в светлината на прожекторите

Електрически модели преобладават на интернационалния автосалон в Ню Йорк. Тази година физическите министър председатели са малко, само че оферират много благоприятни условия за потребителите. 

 

Електрически пикап Ram с пробег до 500 благи (800 км) с един заряд и кросоувър Kia, задвижван от акумулатори, са измежду новите модели, показани на интернационалното автомобилно ревю в Ню Йорк.

Двата дебюта са част от общо 9-те презентации тази година. Много от новите модели в този сегмент бяха пуснати по-рано през годината, защото доста от производителите залагат на виртуалните министър председатели.

Ram 1500 Rev наподобява повече на сегашния модел на газ, в сравнение с футуристичния концепт, който компанията сподели през януари. Но е цялостен с нови технологии и се предлага в две разновидности според от мощността на батерията.

 
Пробег от 500 благи разрешава на клиента да се избави от част от безпокойството какъв брой може да измине автомобилът. Клиентите би трябвало да разполагат с доста варианти, когато приказваме за такива товарни коли. Електрическите коли са бъдещето и лекотоварните камиони са огромна част от американския авто сегмент. За да премине страната към EV, пикапите би трябвало да преминат към EV сегмента.
Брант Комбс – продуктов управител на Ram 1500 

Новият модел кросоувър EV9 на Kia е малко по-дълъг от известния Telluride, задвижван с газ, и може да побере до 7 души на три реда седалки.

Предлага се в два разновидността, със общоприета батерия и задвижване на задните колела, и с спомагателна по-мощна батерия за пробег от към 500 км.

 
" Kia " е позната на по-младите купувачи, това явно е фамилен автомобил. Искахме да го създадем задоволително огромен, с цел да побере цяло семейство. Младите фамилии на хилядолетието са нашата съществена целева група.
Майк Уайлд – шеф Продуктово обмисляне в " Kia Северна Америка "  

EV9 ще се появи в шоурумите в Съединени американски щати в края на тази година, а производството му ще бъде в завода на компанията в Уест Пойнт, Джорджия. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР