Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува

...
Въображението на читателя често се оказва бедно, за да разтълкува
Коментари Харесай

Предозиране: Когато публиката се завърна на стадиона, но с политически цели

Въображението на читателя постоянно се оказва оскъдно, с цел да разтълкува посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или пиари. Рубриката на " Дневник " " Предозиране " стартира със събиране на парадоксите на посланията на ръководещите, партиите, държавните институции или техните пиари в хода на предизборната акция през 2014 година, само че продължава и по-късно с нови сюжети.

" Видя се, че тук-там ограниченията се съблюдаваха безупречно. Но също по този начин се видя, че има почитатели на няколко клуба в България, които демонстративно не съблюдаваха ограниченията - не се слагаха маски, не се спазваше отстоянието. " Думите са и са свързани със възбраната за наличие на аудитория на спортните надпревари като част от ограниченията против ковид. Няколко месеца по-късно ограничаването остава в действие, въпреки. В мощ е и задължението да се носи маска навън при събития, на които има скупчване на хора, а спазването на отдалеченост от 1.5 м е невероятно.

Въпреки това кадър от предизборно събитие на самия Кралев в Русе, където той е претендент за народен представител от ГЕРБ, сподели стотина души, присъстващи на трибуната на локалния стадион. От фотографията се вижда, че множеството са без маски и не са разпръснати на разстояние един от различен.

От към месец Кралев се впусна в дейна обиколка из България за срещи със спортни клубове и организации, част от които предизборни. Сега в Русе - също срещу всевъзможни противоепидемични правила, група хора, хванати за ръце, оформиха цифрата 28 (номера на ГЕРБ за изборите). Сред тях бяха президентът на волейболната федерация Любомир Ганев, олимпийският първенец на троен скок Христо Марков, членът на управлението на федерацията по плуване Петър Стойчев и президентът на Българската и Балканска федерация по смесени бойни изкуства Станислав Недков.

" Всички те пожелаха триумф на мощния тим на ГЕРБ в Русе. Любо Ганев заяви и новината, че единствено преди няколко дни Европейската волейболна конфедерация ме избра за дипломат на европейския волейбол пред всички европейски институции. Ще пазя тази идея с цялата си сила ", написа Кралев във " Facebook ".

 От повече от месец Кралев ефективно обикаля България
© facebook.com/krassen.kralev

От повече от месец Кралев ефективно обикаля България

На предизборните събития, само че и към момента в ролята си на министър, Кралев направи няколко първи копки и разгласи разпределяне на средства за поправки и създаване на терени, зали и други спортни уреди.

При първата копка за началото на модернизацията на лекоатлетическия център за хвърляния в Национална спортна академия " Васил Левски " на 1 март още веднъж направи усещане отношението на Кралев и присъстващите към спазването на ограниченията.

 Предозиране: Когато публиката се завърна на стадиона, само че с политически цели
© facebook.com/krassen.kralev

Всичко, което би трябвало да знаете за:
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР