Ваня Червенкова винаги е доказвала, че истински силна жена, която

...
Ваня Червенкова винаги е доказвала, че истински силна жена, която
Коментари Харесай

Ваня Червенкова направи разтърсваща изповед за майка си

Ваня Червенкова постоянно е доказвала, че същински мощна жена, която може да се оправи с всяко житейско затруднение. Сблъсквала се е с най-жестоките удари от ориста, била даже на косъм от гибелта. А през днешния ден тя продължава да се бори с допустимо най-голямата болежка в живота на всеки човек.

Преди седмици Ваня загуби индивида, на който дължи всичко, а точно майка си. И въпреки да споделят, че времето лекува, в действителност тази болежка като че ли става все по-силна. Така наподобява и от последните изявления на бизнесдамата в обществените мрежи. Преди часове тя показа няколко сторита с красиви цветни градини от лалета. И разкри, че приказната панорама ѝ е напомнила за майка ѝ, която е обичала цветята. Ето какво написа Червенкова, спомняйки си за хубавите отминали години:





"Сещам се единствено за нея... Тя обичаше цветята и децата! Спомням си през целия ни взаимен живот, че имахме цветя...много и красиви. Ако знаех за това място години обратно, в случай че тя беше жива и по-млада, бих я носила на ръце, с цел да види всички тези лалета. Всички тези цветове! Уви...някои неща ги осъзнваме, едвам когато ги загубим! Тя беше просто МАМА! "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР