Външният ни вид не винаги отговаря на общоприетите стандарти за

...
Външният ни вид не винаги отговаря на общоприетите стандарти за
Коментари Харесай

Десет актриси с нестандартен външен вид, които се превърнаха в модни икони

Външният ни тип не постоянно дава отговор на общоприетите стандарти за хубост. В същото време всяка жена има избор: да се пробвайте да накарате външния си тип да дава отговор на стандартите или да се обичате и да завладеете всички със своя сексапил и харизма.

Предлагаме ви да разгледате този лист с сполучливи актриси, които без подозрение са потвърдили, че съвършеният външен тип не е нещото, което прави дамата красива – хубостта се крие във вътрешното й възприятие за естетика.

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп споделя намерено: „ Външният ми тип не е картичката в ръкава ми. “ Актрисата обаче сигурно е същински образец за грациозност, другояче The Devil Wears Prada не би имал толкоз вманиачен триумф. В същото време по време на прослушването за Кинг Конг продуцентът отхвърли на Мерил поради външния й тип. Този случай надали би могъл да навреди на актрисата: може единствено да й се завиди на самочувствието. Може би това е единствено нейното вродено самоуважение, или може би брачният партньор й, чиито очи се пълнят с обич и удивление, когато той поглежда жена си.

Барбра Стрейзънд

„ Всички са красиви “, споделя Барбра. „ Трябва единствено да имаме вяра откровено в това и тогава другите ще повярват. “ Съучениците, които дразнеха Барбра поради леко присвити очи и голям нос, евентуално в никакъв случай не биха си помислили, че тя ще се трансформира в световен секс знак. Известната актриса и певица имаше задоволително шансове да отиде под ножа и да поправя минусите във външния си тип, само че тя отхвърли. “Да си съвършен е скучно ”, споделя 72-годишната Барбра Стрейзанд. „ Ето за какво би трябвало да цените дефектите си – те ви вършат специфични. “

Уинона Райдър

В учебно заведение Уинона е объркана с момче и по време на прослушванията намерено я поучават да не става актриса, тъй като „ не е привлекателна “. Колко са грешали… Уинона се трансформира от сякаш грозното момиче в страхотна актриса, откакто разруши доста сърца на мъжете. Дори Джони Деп попада под нейното проклинание.

Ан Хатауей

Дебютът на Ан Хатауей в „ Дневниците на принцесата “ тъкмо изобразява живота й: от срамежлива тийнейджърка с неугледно тяло и куп други дефекти, нейният воин се трансформира в същинска принцеса. Имайте поради, че външният й тип съвсем не се промени във кино лентата – само че когато промени отношението си към себе си, тя разцъфна. Същото се случи и с актрисата в действителния живот: когато тя осъзна и одобри минусите си, тя загуби разрушителните си комплекси.

Дженифър Лорънс

Актрисата, притежател на Оскар, е подложена на критика през целия си живот, че е прекомерно обилна. Но тя не отстъпва на провокациите на папараците, макар че не престават да разгласяват нейни фотоси в бикини с неразбираеми мнения. Този коментар обобщава идеално нейното отношение: „ По-добре е да изглеждате леко пухкави на фотосите и да изглеждате като човек, в сравнение с да изглеждате шикозно на екрана, само че да наподобявате на скелет в действителния живот “.

Ума Търман

Ума Търман в никакъв случай не се е считала за красива: прекомерно висока, с грубовати придвижвания и голям размер на обувките. Но това не й попречи да стане муза на Куентин Тарантино и една от най-успешните актриси в Холивуд. Това, което хората назоваха „ ексцентрични черти “, се трансформира в нейните акценти. – Всички наподобяват еднообразно. Не давам отговор на стандартните стандарти и по тази причина съм красива “, споделя Ума.

Сара Джесика Паркър

Невъзможно е да се преувеличи въздействието на Сара Джесика Паркър върху няколко генерации: стилът на актрисата се трансформира в справочник за доста девойки и дами по целия свят. Трудно е да си представим някой различен да играе именитата Кари Брадшоу. И тя наподобява толкоз естествено като блестяща писателка! Интересно е, че Сара сама е трансформирала ориста си. В последна сметка тя можеше да играе грозни девойки, изпадащи в неуместни обстановки през целия си живот, както беше при започване на кариерата й. Но тя не се съобщи и реализира самопризнание. „ Не се опитвайте да угаждате на всички “, споделя актрисата, „ тъй като това е невероятно “.

Рене Зелуегер

Рене стана добре позната на забележителна женска публика, като изигра ролята на Бриджит Джоунс, която непрекъснато се опитваше да отслабне. Тя в действителност е невероятна, когато се замислите: изигра срамежлива, пълничка жена, която непрекъснато изпадаше в неуместни обстановки и стана кумир на милиони. Зелуегър може да играе или елементарна жена, или блестящо момиче, без да губи чара си.

Хелена Бонъм Картър

В младостта си Хелена ненавиждаше външния си тип, само че тогава актрисата разбра най-важното. Не е значим външният ви тип, а методът, по който се представяте на хората. Успехът й е удивителен и явен: Хелена има репутацията на велика актриса и жанр, който не може да бъде комплициран с никой различен. Всичко това й разрешава да играе най-неочакваните и сполучливи функции.

Кийра Найтли

Кийра Найтли не се тормози, когато приказва за минусите си, даже когато злонамерените езици обичат да разискват килограмите й, обвинявайки я в анорексия. Кийра няма комплекси за това. От друга страна, тя се пробва да осведоми обществеността за позицията си. „ За мен е значимо всички да знаят “, сподели Найтли в изявление, „ че външният тип в действителност няма значение за мен “.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР