Външните части на кафенетата, баровете и ресторантите в цяла Франция

...
Външните части на кафенетата, баровете и ресторантите в цяла Франция
Коментари Харесай

Коронавирусът в Европа: Терасите на заведенията във Франция отварят на 19 май

Външните елементи на кафенетата, питейните заведения и заведенията за хранене в цяла Франция ще бъдат отворени от 19 май. На фамозните тераси ще имат право да се събират до шестима души на една маса, съобщи Франс прес, като се базира на канцеларията на премиера Жан Кастекс.

От 9 юни ще отворят и салоните на заведенията на половината от своя потенциал.

" Най-накрая сме на път да излезем трайно от тази санитарна рецесия ", сподели френският министър председател в изявление за в. " Паризиен ".

Представителите на сектора обаче се надяваха на по-големи отстъпки, при изискване че единствено 40 % от заведенията имат тераса и че задграничните туристи и бизнес клиентите няма да се върнат това лято, отбелязва Агенция Франс Прес.

Всички магазини във Франция, в това число тези, които не продават артикули от първа нужда, както и моловете, също ще могат да отворят от 19 май. Те обаче ще имат право да одобряват най-вече по един клиент на повърхност от осем квадратни метра - предписание, което към този момент е в действие за по-голямата част от в този момент отворените търговски обекти.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР