Ванга се провикнала, когато двама яки младежи сграбчили фотографа.Милан Христев

...
Ванга се провикнала, когато двама яки младежи сграбчили фотографа.Милан Христев
Коментари Харесай

Пловдивски фотограф разказа за срещата си с Ванга

Ванга се провикнала, когато двама яки младежи сграбчили фотографа.

Милан Христев е роден през 1963 в град Пловдив. През 1985 год. приключва техникума по полиграфия и снимка “Юлиус Фучик”. С снимка стартира да се занимава през 1976 година. Има към 200 участия в групови изложения и над 20 авторски. Получил е близо поощрения и дипломи от национални и интернационалните състезания. През 1988 год. получава званието AFIAP. Най-престижните му награди са от “Цайс-Практика”, FIAP и други известни интернационалните състезания.

Той се занимава с приложна и рекламна снимка.

Фотографът описа за срещата си с баба Ванга. В обществената мрежа Facebook той написа, че е стоял на метри от фамозната българска пророчица и е снимал кадър след кадър без да поглежда встрани.

Ето какво показа още той:

" Беше юнска горещина. Пред оградата на къщата имаше към 200 индивида. Нямаше ред. Приближих се до вратата, там пазеше слаб възрастен човек. Видях баба Ванга на към 20/25 метра от вратата да седи под навеса и да беседва с мъж и жена. Опитах да фотографирам с 70/210 мм един... два пъти... Не става, аз съм в профил на бесетката. В един миг възрастният надзирател отиде встрани около оградата. Вратата беше леко открехната и аз се шмугнах и повече нищо не чувах и не виждах с необятни крачки бързах към навеса..... Стоях на към 2-3 метра от Ванга и снимах кадър след кадър без да поглеждам встрани.....

По едно време усетих блъсканица към мен и двама яки младежи ме понесоха към вратата, а Ванга се провикна: Не пипайте момчето, то прави хубави работи!

Това беше моята среща с Ванга за към 5 сек и 10 фрагмента... Бог да я елементарни. "

На 11 август се навършиха 26 години от гибелта на пророчицата Ванга. Тя е българска социална фигура, оповестила се за ясновидка, притежаваща способността да вижда ориста на всеки човек, който я посещава и да предсказва бъдещето. Къщата и в петричкото село Рупите обичайно се посещава на този ден от стотици, ияли досег до баба Ванга, признателни поради стореното положително и мъдрите препоръки.



Снимка: Милан Христев
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР