Ванеса Брайънт аплодира дъщеря си Наталия по време на дебюта си в Милано

...
Наталия Брайънт направи своя дебют като модел, докато се движи
Коментари Харесай

Наталия Брайънт направи своя дебют като модел, докато се движи по модния подиум по време на шоуто на Versace пролет 2024 на Седмицата на модата в Милано в петък, а майка й Ванеса Брайънт беше там, за да я аплодира.

"Толкова се гордея с теб! Ти го направи мамо!!!! Обичам те толкова много и съм толкова щастлива за теб“, написа Ванеса на потвърдената си страница в Instagram в петък, демонстрирайки снимка на Наталия на черно-бялата карирана писта на Versace.

Ванеса също сподели своя снимка, на която изглежда шик в черно облекло от глава до пети, като написа в надписа „Бързо пътуване до Милано, за да порадвам бебето си“.

„Повече от развълнуван съм от дебюта си на пистата. Това е толкова невероятна възможност и съм толкова благодарна на Донатела (Версаче) и съм чест, че ме покани да бъда част от нещо толкова специално“, каза Наталия пред Vogue в интервю, публикувано в петък.

Тя също така каза на магазина, че нейната стилна майка Ванеса винаги я е насърчавала да изразява своя личен стил и е човек, при когото отива за „честен“ моден съвет.

„Тя го държи истинско и знам, че винаги има най-добрия ми интерес в сърцето“, каза тя, добавяйки по-късно, че Ванеса „ме насърчава да имам своя собствена походка и да установя свой собствен начин на правене на нещата.“

20-годишната Наталия е студентка в Университета на Южна Калифорния. През 2021 г. амбициозният модел беше подписан с IMG Models, като каза в изявление по това време: „Винаги съм се интересувал от мода от много ранна възраст“.

Досега опитът на Наталия в индустрията за моделиране е „положителен“, каза тя пред Vogue, като каза: „Исках да започна на чисто и да правя собствените си неща, без да се притеснявам да се сравнявам с някого или да се настроя към нечий стандарт.“

„Бях толкова щастлива да видя колко подкрепящи и приветливи са всички“, добави тя.

Наталия е най-голямата дъщеря на покойната легенда на НБА Коби Брайънт и Ванеса, които също споделят дъщери Джана, Бианка и Капри. Баскетболната икона и Джана загинаха при трагична катастрофа с хеликоптер в Калабасас през 2020 г. заедно със седем други.

Тъй като изглежда, че мечтите й в модната индустрия се сбъдват, Наталия отиде на собствената си страница в Instagram в петък, за да отпразнува момента, като сподели снимки как се разхожда по пистата по време на шоуто на Versace.

„Все още се чувствам като сън“, написа тя. „За мен е голяма чест и благодарност.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР