Вандали унищожават коледната украса в Търговище, съобщиха от общинската администрация.

...
Вандали унищожават коледната украса в Търговище, съобщиха от общинската администрация.
Коментари Харесай

Вандали посегнаха на коледната украса в Търговище

Вандали унищожават коледната декорация в Търговище, оповестиха от общинската администрация.

В ход е монтажът на коледната декорация в града, в празнична одеждa към този момент са елхата на площад " Свобода ", както и постройката на общината. Поставени са и светещи транспаранти в разнообразни точки на града. Днес се инсталира и така наречен " звездно небе " на ул. " Васил Левски ".

Още преди да е завършил монтажът, започнаха вандалските прояви и похищения върху празничните декорации и светлини, показват от общината. Някои жители си разрешават да дърпат и повреждат украсата в наличието на чиновници, които сега я инсталират. През вчерашния ден фамилии с деца са смъквали и ритали орнаменти от елхата на площад " Свобода ". Демонтирани и развалени са и светлини, сложени на едно дръвчетата в центъра.

От администрацията напомнят, че в централната градска част на Търговище има и зградена система за видеонаблюдени е. Всички записи от камерите са предадени на полицията за определяне на причинителите.

Ако сте очевидци на сходни прояви, сигнализирайте навреме на дежурния телефон 0601 68 691 или на тел. 112, допълват от общината.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР