Кметът на Омуртаг Ешреф Ешрефов отново встъпи в длъжност (в

...
Кметът на Омуртаг Ешреф Ешрефов отново встъпи в длъжност (в
Коментари Харесай

Арестуваният кмет на Омуртаг встъпи в длъжност за втори път

Кметът на Омуртаг Ешреф Ешрефов още веднъж встъпи в служба (в момента той е под домакински арест, бел. ред.) по време на съвещание на Общинския съвет в града през днешния ден. Областният шеф на област Търговище Гергана Цонева му връчи знаците на град Омуртаг в наличието на 22-ма съветници.
 

До повторното встъпване в служба на Ешрефов се стигна след наново преброяване на гласовете в три секции в община Омуртаг от вота през есента, в осъществяване на решение на Върховния административен съд от 7 март 2024 година
 
След новото броене на гласовете в три секционни комисии - в селата Могилец, Беломорци и Омуртаг, Общинската изборна комисия (ОИК) Омуртаг излезе с решение, в което се показва, че Ешреф Ешрефов остава кмет на общината.
 
 Ешреф Ешрефов Ешреф Ешрефов Източник: Фейсбук
Неговата кандидатура бе издигната от Местна коалиция " Съюз на демократичните сили-НДПС ", напомни зам.- ръководителят на ОИК Омуртаг.
 
" Благодаря за поддръжката, получена от гласоподавателите. Положих клетва за повторно, без значение от събитията, пред които съм изправен. Това не се случва всеки ден и на всеки човек. Но единствено би трябвало покаже, че съм подготвен да се боря за жителите на общината, за справедливостта във всичките ѝ аспекти, за по-доброто бъдеще на нашите деца и внуци ", сподели пред присъстващите Ешрефов.
 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР