Вандали са унищожили напълно детската великденска украса в Градската градина

...
Вандали са унищожили напълно детската великденска украса в Градската градина
Коментари Харесай

Вандали унищожиха детска великденска украса в Плевен

Вандали са унищожили изцяло детската великденска декорация в Градската градина на Плевен, оповестиха от Общината.

В зелените площи пред Арт центъра бяха сложени д екоративни великденските яйца, и зрисувани от децата в ателиета навън, проведени в навечерието на празника. Всичко е изпочупено.
 Община Плевен
„ Имаме записи от камерите в региона и причинителите изрично ще си понесат съответната отговорност за действието. Записите към този момент са предадени в полицията , има и разпознати.



Погромът е почнал още в 19:30 часа на 2 май
. Извършителите са стояли там до 21:00 часа. За страдание за това време няма нито един подаден сигнал на тел. 112 ", осведоми Лидия Петкова - шеф Дирекция „ Обществен ред и сигурност “.
 Община Плевен
„ Жалко е, че измежду нас живеят хора, които по този метод демонстративно демонстрират, че за тях няма нищо скъпо. В случая с унищожената великденска декорация в Градската градина става дума за нещо, което беше основана от деца, с такова огромно предпочитание.
 Община Плевен
Преди това вандали унищожиха и великденския ъгъл, изработен от децата на ДГ „ Щурче “ на пл. „ Възраждане “. За страдание обстоятелствата са тези “, разяснява във връзка случая кметът доктор Валентин Христов.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР