Вандали са свалили знамето на Република България и са повредили

...
Вандали са свалили знамето на Република България и са повредили
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: МВнР да излезе с остра позиция за поругания флаг в Битоля

Вандали са свалили знамето на Република България и са развалили пилона, на който е сложено в Търговско-икономическото посланичество в Генералното консулство на Република България в Битоля.

" Възраждане " упорства Министерство на външните работи на България да излезе с остра позиция, която осъжда дейностите на вандалите и изисква от Северна Македония да бъдат подхванати незабавни дейности по определяне на причинителите, безапелационен е водачът на партията Костадин Костадинов. 
 Костадин Костадинов: Най-доброто решение са нови избори Костадин Костадинов: Най-доброто решение са нови избори
Партиите в Народното събрание демонстрираха, че имат една и съща политика, а думите и делата се разминават изрично. Това съобщи ръководителят на...

След залавянето на вандалите те да бъдат осъдени за поругаване на българския байрак като народен знак. Напомняме, че в нито един боен музей не може да се срещне пленено българско знаме, тъй като то в никакъв случай не е пленявано. Няма да позволим поругаване на българския народен знак и през днешния ден.

" Възраждане " упорства да бъдат извършени нужните дейности от македонска страна, с цел да се откри дали дейностите на вандалите са спонтанни или са авансово планувани от македонски или други държавни служби. 

Настояваме Българската страна да застане зад българския народ, зад националните ни знаци и достолепие и да предприеме незабавни дейности по изясняване на случая, се показва в позиция, изпратена от " Възраждане " до медиите.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР