Вандали изпочупиха стъклото на офис на ГЕРБ в ж.к. Дружба-1,

...
Вандали изпочупиха стъклото на офис на ГЕРБ в ж.к. Дружба-1,
Коментари Харесай

ГЕРБ се оплакаха от вандалщина, счупиха прозорец на офис в София

Вандали изпочупиха стъклото на офис на ГЕРБ в ж.к. Дружба-1, регион „ Искър “, оплакаха се от партията. Инцидентът е станал нощес малко преди среднощ.

"Този вандализъм се случва за повторно за месец и още веднъж пред тъмните часове на денонощието, което е показателно за дейностите на причинителите. Демокрацията е независимост на мнение, на правото да го защитаваш със законни средства, противоборство на хрумвания. Демокрацията не е рушене, не е вандализъм, не са барикади, превръщащи основни кръстовища на града в бариера за свободното предвижване на жителите, не е експанзия към дами, техните деца и инакомислещи, не са обиди, грозни думи и жестове, не е вдигнат пестник от президента, предназначен да е обединител на нацията ", разясняват от локалното управление на партията в собствен пост във фейсбук.

"Но всичко това ражда тъкмо среднощните набези над политическите клубове на съперника. Категорично порицаваме и се противопоставяме на такива дейности! Разчитаме записите от камерите да оказват помощ на органите на Министерство на вътрешните работи да открият лицата, които заменят с вандализъм неналичието на причини и нямат никакви задръжки да разрушават, както и да смущават почивката на десетки хора, живеещи в блока, в партера на който е клубът ", допълват още от там.



Напоследък похищенията против офиси на ГЕРБ зачестиха освен в София, само че и в страната.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР