Момче, което изчезна на 17 години, беше спасено почти 30

...
Момче, което изчезна на 17 години, беше спасено почти 30
Коментари Харесай

Тийнейджър, който изчезна преди 27 години, беше спасен от таен кладенец под фермата на съседа

Момче, което изчезна на 17 години, беше избавено съвсем 30 години по-късно отдолу под дома на своя комшия след хипотетично похищение.

Жертвата, Омар Бин Омран, изчезна в Джелфа, Алжир, преди 27 години и фамилията му допусна, че е умрял по време на гражданската война сред държавното управление на северноафриканската страна и разнообразни ислямистки размирен групи. Вирусни фрагменти на Омар, който към този момент е на 40 години, улавят момента, в който той е изведен от скривалището си, откакто е бил открит от ченгета, които са нахлули в къща покрай остарелия му фамилен дом. Длъжностни лица потвърдиха, че 61-годишен мъж е задържан по съмнение, че го е държал пандизчия.

Обществените прокурори в Джелфа, планински град с население малко под 500 000 души и на три часа път с кола южно от столицата Алжир, се споделя в изказване: „ Главната прокуратура на Джелфа осведоми обществеността, че на 12 май в 20:00 ч. локално време е намерила жертва Омар Б, на 45 години, в тази ситуация с неговия комшия, Б....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР