Ваната за крака с ябълков оцет отдавна се използва за

...
Ваната за крака с ябълков оцет отдавна се използва за
Коментари Харесай

Вана от ябълков оцет лекува

Ваната за крайници с ябълков оцет от дълго време се употребява за облекчение на проблемите с храносмилането, отърваване от респираторни проблеми и за хубава кожа. Краката ни всекидневно са изложени на въздействието на многочислена войска от микроби. Жегите и потенето пък ни докарват инфекции, мазоли, неприятна миризма и вършат стъпалата ни сухи и грапави. 
Ябълковият оцет съдържа дейни съединения, които унищожават бактериите и микробите. Затова е едно от най-ефективните естествени средства за решение на разнообразни здравни проблеми. Природният артикул отстранява неприятната миризма, лекува гъбични инфекции, омекотява кожата. Употребата му е лесна. 
Всичко, което би трябвало да извършите, е да сгреете вода и когато тя към този момент е топла, да я излеете в леген и да натопите стъпалата си. Добавяте и чаша ябълков оцет както и няколко капки от обичаното ви етерично масло (например лавандулово). Накисвате късата си към 30 минути. Правете тази процедура един път седмично. Благотворно в жегите работи и вана на краката, в която с изключение на ябълков оцет добавите соли и сода. 
Рецептата:1 чаша епсомова сол (английска сол или магнезиев сулфат);1 чаша морска сол;1 чаша сода бикарбонат;Етерични масла - няколко капки.Разтворете солта в гореща вода.  Нека изстине, след това прибавете солената вода в леген, прибавете ябълковия оцет. Добавете етеричните масла. Накисвате стъпалата за 30 минути. След процедурата можете да усетите краткотрайно изнемощялост и уязвимост, само че тя работи детоксикиращо.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР