Валерия Георгиева стана известна след като спечели Ергенът и стана

...
Валерия Георгиева стана известна след като спечели Ергенът и стана
Коментари Харесай

Без срам: Валерия Георгиева си проси цветя за 8-ми март!

Валерия Георгиева стана известна откакто завоюва „ Ергенът ” и стана избраница на Евгени Генчев. Оттогава обаче защитничката на животните не стопира да се възползва от обстоятелството, че пианистът избра нея пред съперницата й – Елена Сергова, видя kliuki.ws.

И до момента в който преди този момент доста хора не бяха чували за Валерия, както и за „ известния пианист ” Евгени, в този момент всички знаят кои са те. А двойката сполучливо се възползва от славата си при всеки комфортен случай.

Дори и на днешния ден Валерия, вместо да честити празника на всички дами, както би трябвало да направи, тя отново сподели, че единственото нещо, за което мисли, са кучетата й. Затова и не пропусна да изиска пари за едно от тях.

Георгиева се взе за звезда и взе да проси освен пари, само че и цветя за себе си по случай 8-ми март. „ Някой от вас би ли ми изпратил цветя за днешния празник, в случай че имаше тази опция? ”, пита наглата избраница на Евгени Генчев.

„ Давам ви късмет да го извършите, като изпратите помощ за Рошко! Това ще ме зарадва повече от всяко цвете! ”, написа още Валерия. „ Нека на днешния празник, моето прелестно рошаво цвете да получи толкоз обич и позитивна сила, колкото цветя ще получат всички дами в света! ”, споделя още Георгиева, доказвайки за следващ път, че е захласната от животните.

 в

 

 в

 

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР