Валерия Дакова, която се превърна в безспорна любимка на много

...
Валерия Дакова, която се превърна в безспорна любимка на много
Коментари Харесай

ГРЪМ! Най-малката ергенка Валерия Дакова попиля Алек с тези разкрития!

Валерия Дакова, която се трансформира в безспорна фаворитка на доста фенове, беше изгонена нощес от " Ергенът ". Мацката съумя да се класира във финалната петица и сме сигурни, че сполучливо можеше да продължи до край, в случай че сама не беше решила да си тръгне.

Това стана ясно от самата нея през днешния ден в ефир, когато показа, че много от нещата в риалитито, а и в самия Алек, не са й харесали. На първо място Валето призна, че е почнала още веднъж да получава паник офанзивите, от които преди време се е била отървала и това наложило хоспитализирането й.

" Бях на системи в болница за малко, само че целият този безпорядък, постановка, камери, кавги... ми пристигнаха допълнително. Не беше моето място това, само че най-малко натрупах опит. А и Алек, почтено казано, ме разочарова ", разкри Валерия.

Според Дакова, най-отвратителното нещо у Младенов е бил фактът, че се е целувал до обратен тласък с всички участнички. " Не знам, само че за мен това не е задоволително, не го намирам и за обикновено. Гнусно ми е даже да си показва по какъв начин ще се влюбя в мъж, който е олигавен от още десетина девойки преди и след мен ", разяснява чаровницата.

И твърдо съобщи, че въобще не е съумяла да опознае Алек до такава степен, че да пренебрегне себе си, поради него. За тези й думи тя получи възторженостти от феновете, тъй като постави в джобчето си по-зрелите, само че тройно по-глупави моми.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Алек Младенов Валерия Дакова Алек Ергенът
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР