Валери Симеонов похвали българската полиция по случая с убийството в

...
Валери Симеонов похвали българската полиция по случая с убийството в
Коментари Харесай

Валери Симеонов похвали българската полиция по случая с убийството в Русе

Валери Симеонов похвали българската полиция по случая с убийството в Русе Германската полиция няколко часа " събирала кураж " преди да се осмели да щурмува жилището, в което се криел Северин Красимиров - упрекнатият за убийството на журналистката Виктория Маринова. Такова изказване направи Валери Симеонов в Казанлък по време на национална среща за публичен ред и сигурност.
 
Вицепремиерът посочи, че получил информацията от високите етажи на властта.
 

Според Симеонов във въпросния жилищен блок живеели хора от разнообразни етноси, от които немските сили за сигурност се тормозили. Наложило се родната полиция да дава и инструкции на немските си сътрудници за местоположението, облеклото и входа, в който се намирал Красимиров. 
 
" Няколко часа лишило на немската полиция да активизира сили от три области и да събере задоволително кураж, с цел да щурмува жилището на Северин Красимиров ", съобщи той. Симеонов.

Симеонов дефинира работата на родните служби за сигурност по случая като " съвършена " и добави, че за разлика от германците, в България нямало място, където полицията да не може да проникне в границите на час.
 
Българският вицепремиер обаче посочи, че не желал да основава интернационален скандал. На въпрос дали немският канцлер Ангела Меркел няма да му се разсърди за изказванията отговори с: " Голям праз! ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР