Валери Божинов си купува къща край езерото в Цюрих, само

...
Валери Божинов си купува къща край езерото в Цюрих, само
Коментари Харесай

Биляна натиска Валери за къща и брак

Валери Божинов си купува къща край езерото в Цюрих, единствено и единствено да угоди на приятелката си Биляна Дол. Българският нападател и сръбския модел са дружно повече от година и явно считат трайно да се открият в Швейцария, научи HotArena.

Двамата са дружно от много време, а към момента нямат общ дом. Атрактивната брюнетка обаче настойчиво натиска футболиста да промени тази обстановка, написа „ Телеграф ”.

Тя упорства той да й купи парцел край обичаното й езеро, където прекарват по-голяма част от лятото.

Самата Биляна дълги години е живяла в Швейцария. Родителите й живеят в Цюрих, а тя поддържа мощна връзка с тях.

Пак поради нейните мераци Божинов одобри да играе в локалния отбор „ Лозана ”, откакто Китай не се хареса на сръбкинята. На самия футболист швейцарските Алпи също доста се харесали.

И той решил да влага част от хонорара от Китай в къща в Швейцария.

Освен с къща обаче, Божинов скоро може да се подреди и с нова брачна половинка. Биляна от дълго време го натиска за брак и в този момент е на път да направи първата стъпка в тази посока.

Сръбкинята упорства да имат общ дом и по този начин е завъртяла главата на футболиста, че той е подготвен да задоволи всеки неин каприз.

Именно затова Дол сама избира къщата, а високите цени не са аршин за двойката. Тя категорично упорства парцелът да има панорамен аспект към езерото до Цюрих, макар доста по-високата цена.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР