Валери Божинов още не е отслабнал толкова, колкото е поискал

...
Валери Божинов още не е отслабнал толкова, колкото е поискал
Коментари Харесай

Божинов още не е свалил тегло за договор с "Левски"

Валери Божинов още не е измършавял толкоз, колкото е изискал от него притежателят на " Левски " Наско Сираков, с цел да подпише контракт с клуба. Това съобщи треньорът на тима Георги Тодоров след контролата против втородивизионния " Витоша " (Бистрица), приключила 1:1.

Нападателят не игра в мача, само че не поради наднорменото си тегло, а поради контузия. " Валери в четвъртък получи лека травма, която не му даде опция да вземе присъединяване. Има изискване от притежателя да смъкна килограми, остава му още малко, с цел да го извърши. Неговият проблем е, че в Италия доста са работили във фитнеса, натрупал е мускулатура. Много се старае, само че му е мъчно още. Като смъкна килограмите, нещата ще се възстановяват ", разяснява Тодоров.

Иначе " сините " едвам се избавиха от загуба против отбора от Бистрица. Венцислав Бонев откри за " Витоша " в 16-ата мин. През втората част Паулиньо пропусна необикновен късмет да изравни, само че това стори завърналият се в " Левски " Борислав Цонев в 90-ата мин. от дузпа.

За " сините " не играха поради контузии Симеон Славчев, Найджъл Робърта и Тома Даске, а Стайн Спиерингс отсъстваше, защото бе получил позволение да се прибере до Нидерландия.

За сметка на тях на терена бяха трима играчи, които карат проби в " Левски " - Атанас Курдов, Алекс Петков и Клаудиу Тавареш. За тях Тодоров се изрече блакосклонно: " Целта на срещата беше да видя хората, които упражняват с нас и да преценим дали ще са в положение да оказват помощ, да надградят тима. В този смисъл останах удовлетворен. В идващите дни ще разберете за кои става въпрос. " Той изрази вяра, че халфовата линия може да бъде подсилена и с другия близнак Цонев - Радослав, който обаче още има контракт с " Лече ".

Треньорът обаче се оплака от липса на задоволително водачи в тима.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР