Валежите спират, но на Изток, температурите се покачват (Времето)Днес над

...
Валежите спират, но на Изток, температурите се покачват (Времето)Днес над
Коментари Харесай

Валежите спират, но на Изток, температурите се покачват

Валежите стопират, само че на Изток, температурите се повишават (Времето)
Днес над Лудогорието облачността ще се раздра и намалее до най-вече ясно време, а до сутринта тук-там в Източна България видимостта ще бъде понижена. Ще духа слаб вятър с източна съставния елемент. Облачността ще остане най-вече забележителна и тук-там в западната половина от страната ще превалява дъжд. В обособени региони и ще прегърми. До вечерта преваляванията ще стопират. Почти без превалявания и с повече слънчеви часове ще е на Изток. Максималните температури ще бъдат сред 22° и 27°, в София – към 23°.

Над планините облачността ще е най-вече забележителна и в масивите от западната половина на страната ще има превалявания от дъжд. В обособени региони и ще прегърми. Привечер преваляванията ще спрат. Ще духа сдържан югоизточен, по високите и открити елементи – до мощен западен вятър Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 18°, на 2000 метра – към 11°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 17°-20°. Температурата на морската вода е 16°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Като цяло метеоролозите дават времето до края на май да бъде дъждовно и мокро. Горещини не се чакат, а дните постоянно ще са с купесто-дъждовна облачност.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР