Ваксинирането по цял свят вече е в ход, затова всякакви

...
Ваксинирането по цял свят вече е в ход, затова всякакви
Коментари Харесай

6-те най-необичайни места за ваксинация

Ваксинирането по целия свят към този момент е в ход, по тази причина всевъзможни обществени места се трансофмират във имунизационни центрове. Целта – да се имунизират допустимо най-вече жители. Надеждата – най-сетне да се оправим с пандемията от ковид и да се върнем към естествения си метод на живот.

Вижте най-необичайните места, на които можете да се ваксинирате:

В катедрала

800-годишната катедрала в Солсбъри, наричана още„ Света Мария “ има най-високата църковна кула във Англия – цели 123 метра. Тя има значима историческа стойност и е туристически обект, само че поради обстановката с ковид, катедралата е преобразувана във имунизационен център. И напълно не е първата – страната направи същото с още няколко катедрали на своята територия.

Желаещите да се имунизират имат опцията да се насладят на прелестна музика, изпълнена на орган. " Това е мястото, където всеки ден се отслужва молитва за изцелението на града, за изцелението на нацията. Да можем да дойдем тук през днешния ден, да получим тези животоспасяващи имунизации, просто съм благополучен, че можем да изиграем своята роля в това “, съобщи пред Военновъздушни сили Николас Пападопулос, оглавяващ катедралата в Солсбъри.

В Швейцария имунизират и на транспортен съд... Вижте повече на идната страница
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР