Ваксината ще стане като санирането - в началото ще минават

...
Ваксината ще стане като санирането - в началото ще минават
Коментари Харесай

Борисов: Ваксината ще стане като санирането - после ще видят колко е хубаво

Ваксината ще стане като санирането - първоначално ще минават емисари да плашат хората, след това ще видят какъв брой е хубаво. Това сподели министър председателят Бойко Борисов във видео във " Facebook " профила си по време на ревизия.
" Като разбор на резултата. Мерките навременни, многото точни, оптимално щадящи свободата, правата на хората, придвижването им. Резултатите и на смъртността и на заболеваемостта спаднаха ", разяснява министър председателят.
Той регистрира, че и натискът върху интензивните отделения е понижен.
 Проблеми с имунизацията против COVID-19 в Германия Проблеми с имунизацията против COVID-19 в Германия
Няколко области в Бавария, Германия, бяха принудени да отсрочат началото на имунизацията против COVID-19, която трябваше да стартира през днешния ден,...
" Огромната ни наслада е, че оздравелите са в пъти повече от новозаразените. Ваксината ще видите, че тя ще стане като санирането. В началото минаваха емисари и плашеха, че като санират блока, ще им вдигнат налозите, ще им го купят, ще им го продаде. Такива измислици не можеш да си представиш. Като видяха хората какъв брой е хубаво, в този момент кметовете единствено за това питат по кое време ще продължи санирането ", сподели още министър председателят.
По думите му лекарите от ден на ден ще изясняват на хората, ще дойдат разнообразни ваксини. " Дотогава тези, които са 70-80 хиляди ще бъдат сложени на хората на първа линия ", сподели още Борисов. Според него първоначално всеки се пита нужно ли е или не.
" Даже с Мангъров приказвах, той ще се имунизира, в случай че не се е ваксинирал. Него го ваксинирайте обществено, тъй като ми сподели, че е 100% за имунизирането ", добави още министър-председателят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР