Важно е да се знае, че въвеждането на машини в

...
Важно е да се знае, че въвеждането на машини в
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Най-вероятно Борисов се е договорил за третия мандат, фундаментът му е да си запази местната власт

" Важно е да се знае, че въвеждането на машини в системата е дело на Бойко Борисов и на Корнелия Нинова. Какво се промени в този момент? ГЕРБ желае да си резервира локалната власт и това е техният пиедестал. Борисов желае във всичко да сме дружно, може би единствено не и във властта. Ние имаме изначални политики, не гласуваме с ГЕРБ, както доста постоянно ни споделят ". Това съобщи пред Нова ТВ съпредседателят на " Демократична България " ген. Атанас Атанасов. Той разяснява днешното изявление на Бойко Борисов, който предложи парламентарната група на ГЕРБ-СДС да стане съвносител на предлагането на Демократична България за краткотрайна комисия за промени в Изборния кодекс. 

" Най-вероятно Борисов се е договорил за 3-ия мандат, щом споделя, че щял да ръководи 4 години. На третия мандат ще се сглобят всички сили, които желаят да ни върнат 2 години обратно. Ние би трябвало да създадем всичко допустимо това да не се случи, тъй като милиардите, откраднати от Борисов, ще стартират да се въртят още веднъж. Не е неприятно Румен Радев към този момент да връчва мандата, тъй като минаха 40 дни. Ще забележим при третия мандат дали силите на реванша от Движение за права и свободи и ГЕРБ не са поканили Корнелия Нинова. Ако законопроектът за Изборния кодекс бъде отдръпнат, сме подготвени да седнем и умерено да обсъдим всички оферти ", сподели още ген. Атанасов. 

" С Политическа партия в избрани сфери разлики постоянно ще имаме, тъй като сме доста по-консервативни. Ние обаче желаеме да си отвоюваме страната. С " Продължаваме промяната " може да се явим дружно най-малко в най-големите 6-7 града в страната на локалните избори. Имаме доста съществени проблеми със бранша за сигурност и това е резултат на дългогодишни натрупвания, тъй като страната отсъства ", добави Атанас Атанасов. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР