Важни събития като сватба, парти или бал са перфектни възможности

...
Важни събития като сватба, парти или бал са перфектни възможности
Коментари Харесай

Безопасен начин да отслабнете за 7 дни

Важни събития като женитба, празненство или бал са съвършени благоприятни условия да се облечете хубаво и да изглеждате ужасно. Но в случай че се притеснявате, че няколко непотребни кг ще ви попречат да бъдете уверени, би трябвало ви единствено една седмица, с цел да отслабнете, като следвате инструкциите, разказани в тази публикация. Разтоварващи дни и детоксикация ще ви разрешат да намалите един до два размера за 7 дни и също по този начин ще изчистите тялото си от отрови.

Събрахме някои препоръки за това по какъв начин може да загубите тегло единствено за 7 дни:

Какво е разтоварващ ден?

Разтоварващият ден е добър метод да премахнете токсините, да изгорите мазнини, да се отървете от подуването и да подмладите тялото си. Това е специфичен метод на хранене, който може да се прави два пъти седмично. Тези дни ще оказват помощ на стомаха и червата да се отърват от токсичните натрупвания.

Важно е да имате поради, че този способ най-вероятно ще ви обезпечи единствено кратковременен резултат и в случай че имате някакви здравословни проблеми, може да се наложи да се консултирате с доктор преди да започнете диетата.

Как работи това?

Изберете типа разтоварващ ден.

Купете нужните артикули.

Храната може да бъде приготвена на пара или приготвена във фурната.

Яжте 100 гр. до 150 гр. храна на всеки час.

Яжте малко свеж магданоз или пийте чаша вода с лимонен сок на празен корем заран, с цел да започнете процеса.

Пийте доста вода или зелен чай денем.

Не тренирайте през тези дни.

Следвайте тази система за 2 дни поред или с период от 2-3 дни.

Мазнини

Основната задача на този ден е да активирате ензимите, виновни за разграждането на мазнините. Ако решите да вършиме подобен ден, пригответе 500 мл до 700 мл нискомаслена сметана или мляко и разделете това количество на 5 хранения. През този ден можете да си позволите чаша кафе.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР