Важна среща по въпросите на изменението на организират днес в

...
Важна среща по въпросите на изменението на организират днес в
Коментари Харесай

Лидери на 35 държави разговарят за климата, Китай отказа да се включи

Важна среща по въпросите на изменението на провеждат през днешния ден в Обединеното кралство, осведоми БГНЕС. Министри от към 35 страни би трябвало да вземат участие в полемиката на върха по въпросите на климата и развиването. Докато Съединени американски щати, Европейски Съюз и Индия потвърдиха присъединяване си, прави мощно усещане отсъствието на Китай .
Отношенията сред Обединеното кралство и Китай се утежниха през последните седмици във връзка нарушаването на човешките права на уйгурите мюсюлмани в Китай. Само преди няколко дни Китай наложи наказания на девет жители на Обединеното кралство - в това число на петима депутати - за разпространяване на това, което Пекин дефинира като " неистини и дезинформация " за страната.
 Икономисти: Ползите от незабавните климатични дейности ще надвишат разноските Икономисти: Ползите от незабавните климатични дейности ще надвишат разноските
Ползите от чистите нулеви излъчвания доникъде на века доста ще надвишават разноските. Това обявиха във вторник над 700 икономисти от...
Днешната среща на върха по въпросите на климата и развиването се счита за „ основен миг “ в интервала до подготовката и провеждането на COP26 в Глазгоу по-късно тази година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР