Въглехидрати от дълги години са смятани за враг на отслабването.

...
Въглехидрати от дълги години са смятани за враг на отслабването.
Коментари Харесай

Въглехидратите помагат за стабилизирането на хормоните

Въглехидрати от дълги години са считани за зложелател на отслабването. Но в действителност, когато ги консумираме в верни количестваq те могат да подобрят здравето ни.

Последните изследвания изследваха връзката сред въглехидратите и женското здраве и демонстрираха резултати, които опонират на всички закони, на които сме били учени.

Диети като кето режима отхвърлят използването на всевъзможни артикули с сходен вид макроси. Но в действителност комплицираните въглехидрати, когато са използвани вярно, имат силата да контролират отклонения в хормоните, свързани с репродуктивната система на дамата.

Едновременно с това вярно построената диета, която съчетава всевъзможен тип храна, в това число въглехидратите, усъвършенства имунната система и равнищата на хормона тироид в тялото. Дори някои проучвания демонстрират, че проблемите с нервната система се стабилизират… което в действителност значи, че пастата, виното и шоколада след разлъка може би не са чак толкоз неприятна концепция.

 Въглехидратите оказват помощ за стабилизирането на хормоните

Разбира се, всичко опира до количеството и какви въглехидрати сортираме. Захарта, да вземем за пример, въпреки и въглехидрат, не може да предложи положително количество потребни фибри, които да ни заситят и да подобрят здравето ни.

Изводът най-после още веднъж е, че уравновесената диета с разнообразни нутриенти е най-хубавият избор за всекиго. Вслушвайте се в това, което ви споделя тялото и не прекалявайте с рестриктивните мерки.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР