Вадете обувките за шествия и протести! Ако изобщо сте намерили

...
Вадете обувките за шествия и протести! Ако изобщо сте намерили
Коментари Харесай

Шествието за подкрепа на правителството ще е на 22 юни

Вадете обувките за шествия и митинги! Ако въобще сте намерили време да ги приберете... Ще бъде тежко лято и те ще ви трябват постоянно. Такова е ситуацията. Ние, които не желаеме да емигрираме, нямаме доста други разновидности, с изключение на още веднъж да излезем на площада. 

Страната ни през днешния ден е в рецесия. Политическа, икономическа и даже такава на идентичността. Води се борба с мафията, сраснала се с страната ни.

Скандалите във властта станаха всекидневие. И не на последно място - в Европа бушува безумна война. България през днешния ден е на кръстопът и от нас зависи по кой път ще поемем. Ще изберем народна власт или авторитаризъм, независимост или послушание, храброст или боязън.

Националното шествие, което се възнамерява за 22 юни, сряда, ще събере на едно място всички, които искаме да живеем в правова страна с господство на закона. Които искаме борбата с корупцията да продължи. Искаме прозрачност, политическа и икономическа самостоятелност. Искаме почтено бъдеще като част от Европа!

" Заради всичко това поддържаме сегашното държавно управление, тъй като не желаем джипки и каскети! ", написа в организационното събитие във Фейсбук. Ето какъв е апелът на уредниците:

" Сега е нашият късмет да заявим позицията си. Целта на събитието е да се организира спокойно шествие в поддръжка на държавното управление на Кирил Петков и Асен Василев.

Не на мафията!
Не на корупцията!
Не на задкулисието!

Не желаеме нови избори и не желаеме ГЕРБ и Движение за права и свободи на власт!

Нека всеки, който желае да бъде част от смяната да пристигна пред Народното събрание на 22.06.2022 година от 18:30. "

Очаква се и преди националното шествие всяка вечер да има протестиращи и недоволни пред постройката на Народното събрание. Още нощес си наподобява зарядът на демократично мислещите жители, които този път в действителност не са съгласни да гледат добродушно в профил по какъв начин се прави политическа замяна и дългите пипала на мафията доближават с лекост задачите си. 

 
Мощна поддръжка за Украйна на жълтите павета в София
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР