В заявлението на прокурор Георги Кацаров за напускане на поста

...
В заявлението на прокурор Георги Кацаров за напускане на поста
Коментари Харесай

Кацаров не бил посочил мотиви в оставката си

В заявката на прокурор Георги Кацаров за овакантяване на поста му като административен началник на Районната прокуратура в Пазарджик не са посочени претекстове. Това отговори на наше питане представителят на Висшия правосъден съвет Зорница Златева.

Ето и цялото известие от ведомството:

„ На 19.02.2018 година в деловодството на Висшия правосъден съвет е подадено заявление от Георги Кацаров за освобождение от заеманата служба „ административен началник – областен прокурор “ на Районна прокуратура – Пазарджик. В заявката не са посочени претекстове, същото е подадено посредством основния прокурор на Република България.

Утре, заявката на Георги Кацаров ще бъде препоръчано за включване като спомагателна точка в дневния ред на Прокурорската гилдия.

Постъпило е предложение от основния прокурор за установяване на Тихомир Тодоров Георгиев, заместник-районен прокурор на Районна прокуратура – Пазарджик, за изпълняващ функционалностите административен началник.

На последващо съвещание на Прокурорската гилдия ще бъде разгласен конкурс за свободната служба „ административен началник - областен прокурор “ на Районна прокуратура – Пазарджик “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР