В забързаното ежедневие да отделиш малко време за себе си

...
В забързаното ежедневие да отделиш малко време за себе си
Коментари Харесай

4 йога канала, които да ни вдъхновят да се погрижим за себе си

В забързаното всекидневие да отделиш малко време за себе си е същинска инвестиция с огромна възвръщаемост. От изключително значение е да си изградим наше лично защитно поле, с което за малко да сме сигурни, че сме в цялостен мир и естетика със себе си, макар множеството премеждия, които ни сервира животът.

Да тренираш като първенец не постоянно значи да стоиш до късно във фитнеса. Обичаме деликатното отношение към всяко тънко нещо, каквото са здравето и животът. Затова и постоянно практикуваме йога. Тя ни оказва помощ както да се усещаме добре физически, по този начин и да запазим равновесие, когато става дума за менталното ни положение. Предлагаме ви 4 ютуб канала, които да ви вдъхновят да отдадете на тялото си нужното почитание още в този момент.

Boho Beautiful Yoga

Постигането на вътрешен мир не постоянно е лесна работа. Затова е добре да разполагаме с някой, който да ни направлява с скъпи препоръки, като в същото време прави процеса елементарен и прелестен. Каналът Boho Beautiful Yoga е отлична опция, когато търсим практики, водени от човек с персонален метод. В канала й ще откриете многообразие – йога за бременни, йога за повишение на имунитета (нещо, от което всички имаме нужда), за тонус, против стрес,медитации за възобновяване и възвръщане на положителното здраве при заболявания и даже след раздели с обичан човек. Голяма част от упражненията са подобаващи за начинаещи, а фонът е в действителност баснословен – екзотични места и плажове по света, които ни придвижват в различен свят.



Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР