В все по-усложняващата се ситуация в Украйна, президентът Володимир Зеленски

...
В все по-усложняващата се ситуация в Украйна, президентът Володимир Зеленски
Коментари Харесай

Семейство Зеленски: С децата оставаме в Украйна, ние не сме предатели!

В все по-усложняващата се обстановка в Украйна, президентът Володимир Зеленски разгласи, че се тормози за живота на брачната половинка и децата си. „ По информация, която имаме, врагът е набелязал мен като цел Номер 1 и фамилията ми като цел Номер 2, заяви Washington Post. „ Искат да унищожат главата на страната “, сподели още Зеленски.

Президентът има две деца – 17-годишната Александра и 9-годишния Кирил от брачната половинка си Олена Зеленска. След началото на военната инвазия от края на февруари, цялото семейство остана в Украйна в непосочена локация.

„ Ще остана в столицата. Семейството и децата също са в Украйна. Ние не сме предатели. Ние сме жители на Украйна “, сподели Зеленски във видеообръщение към народа си.

Държавният глава е получил информация от Съединени американски щати, че той е изправен пред забележителна заплаха за живота си.

„ Информирахме президента освен за опасността от съветска инвазия, която към този момент е действителност, само че и за опасността за него персонално “, сподели Адам Б. Шиф, ръководител на комисията по разузнаването на Камарата на представителите на Съединени американски щати.

В Instagram първата дама Олена Зеленска показа по какъв начин се оправя с военната обстановка и като гражданка, и като майка.

„ Днес няма да има суматоха и сълзи. Ще бъда спокойна и уверена. Децата ми ме гледат доста зорко какво върша. Ще бъда до тях и до брачна половинка ми ", написа Зеленска предходната седмица.

Миналата година в изявление за локална телевизия госпожа Зеленска описа за проектите на щерка й да учи в чужбина, само че откакто Володимир Зеленски беше определен за президент, фамилията е взело решение щерка им да продължи образованието си в Украйна.

„ Ще учи в Украйна, тъй като аз не съм президент на друга страна, с изключение на на Украйна. Това е моето предпочитание. На Александра й е мъчно, тъй като в чужбина би могла да учи без защита. Тя желае да учи в областта на интернационалните връзки или интернационалната стопанска система ", сподели Володимир Зеленски преди година.

От тогава обаче всевъзможни проекти се объркаха, само че семейство Зеленски остава в Украйна до народа си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР