В условията на извънредно положение в страната сайтовете от портфолиото

...
В условията на извънредно положение в страната сайтовете от портфолиото
Коментари Харесай

Бум на онлайн потреблението по време на пандемия

В изискванията на изключително състояние в страната уеб страниците от портфолиото на една от най-големите цифрови медийни и софтуерни компании у нас – Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп, означават забележителен растеж на средномесечното интензивно ползване.

Социалната изолираност води до повишение на прекараното време онлайн , както и в потреблението на новинарските уеб сайтове от портфолиото на Нетинфо. Доказателство за гласуваното огромно доверие за приемане на своевременна информация, са резултатите на за последния месец – 151% повече консуматори и 223% повече сесии.

Електронната поща АБВ е желана от учители и възпитаници в помощ на отдалеченото образование, като през март 2020 година доближава рекорден растеж от 13%. От есента на 2019 година до момента уеб платформата регистрира напредък и на годишна база при средномесечните дейни консуматори от съвсем 7%.

Данните на Гугъл Analytics за март демонстрират нарастване от 60% при месечните регистрации в АБВ Поща. Този растеж е изключително изразен във възрастовата група 13-19 години, където се следи утрояване на регистрации през месеца, като единствено при 13-годишните повишението е над 10 пъти.

Улеснение, най-много за учителите и учениците, по време изключителното състояние е и платформата за предпазване и шерване на файлове DOX.bg. Обменът на огромен размер образователни материали е вероятен с 5 GB персонално онлайн пространство.

Увеличение се следи и в връзката обвързвана с електронна търговия – регистрации в електронни магазини, известия с осъществени поръчки, кодове за следене и други.

Интересът към развлекателното наличие в уеб страниците –, и спортният, бележи растеж от 30%, за което красноречиво сочат данните на Гугъл Analytics. Теми, свързани с стопанската система, също притеглят вниманието на потребителите, като това личи най-ясно в уеб страницата за персонални финанси –.

Дигиталният бизнес продължава да се развива сполучливо и се трансформира в основна инфраструктура в изключителната обстановка на пандемия, предлагайки новаторски решения, нови благоприятни условия и своевременна осведоменост.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР