В улеснение на своите клиенти ОББ, част от КВС Груп,

...
В улеснение на своите клиенти ОББ, част от КВС Груп,
Коментари Харесай

Потребителски кредит от ОББ изцяло дистанционно – чрез мобилно банкиране, уебсайт или телефонно обаждане

В облекчение на своите клиенти ОББ, част от КВС Груп, показва напълно отдалечен развой за кандидатстване, сключване и асимилиране на потребителски заеми. От комфорта на дома, без потребността от посещаване на клон, клиентите към този момент могат да получат мечтаната сума за реализиране на своите проекти.

Потребителският заем с напълно отдалечен развой идва и без такса кредитна оценка при електронно сключване на документите. ОББ приема сключване на контракти от разстояние единствено посредством избраните от банката сигурна електронна среда и дипломиран електронен автограф (КЕП).

Потребителските заеми могат да бъдат в размер от, като съществува опция и за кандидатстване за заеми до 70 000 лв..

Потребителски заем напълно отдалечено може да се съобщи бързо и елементарно с няколко клика и посредством, през или посредством. В случай че потребителят към момента не е клиент на ОББ и ОББ Мобайл, още веднъж напълно отдалечено и при оптимално улеснен развой, без нужда от посещаване на банков клон, и да усвои утвърдената сума по заема.

„ Осъзнаваме отговорността си в изменящата се среда, която изисква от нас да предоставяме нови и разнородни цифрови решения на клиентите си. В последните месеци изпълнихме цифровото измерение на продуктите ни с доста повече наличие и полза. Потребителските заеми остават измежду най-често употребените банкови услуги и точно по тази причина се постарахме да предоставим оптимално улеснен и напълно отдалечен развой - от кандидатстване до асимилиране. Многобройните цифрови канали за взаимоотношение, които сме основали, са новите точки на контакт сред нас и клиентите ни и с изключително внимание следим потреблението им и влагаме в тяхното развиване. “, разяснява Петър Андронов, основен изпълнителен шеф на ОББ и кънтри управител на КВС Груп в България.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР