В ЦСКА-Сф са доволни от подготовката в Марбея въпреки четирите

...
В ЦСКА-Сф са доволни от подготовката в Марбея въпреки четирите
Коментари Харесай

Крушчич остава в ЦСКА-Сф поне до дербито с Левски

В ЦСКА-Сф са удовлетворени от подготовката в Марбея макар четирите загуби в петте мача, в които " алените " даже не вкараха гол. При завръщането на отбора от Испания треньорът Милош Крушчич не отдаде значение на резултатите, тъй като в този интервал тренировките са по-важни, което си е по този начин. Сърбинът обаче призна, че мачът с Левски на 15 февруари ще е решителен за бъдещето му на " Армията ".

" Дербито може да е определящо освен за мен, само че и за целия тим. Ако победим, ще е добре за всички в клуба. Не съм нерешителен треньор. Имам позитивната конфигурация, че ще сме изцяло подготвени за значимите мачове. Резултатите са по-лоши, това е правилно, само че можеха и да бъдат по-добри. Не желаех играчите да са подготвени особено за тези мачове. Не желаех да умъртвявам интензитета на тренировките, с цел да сме подготвени за тях. Обнадежден съм, че ще сме в добра физическа форма за началото на шампионата ", сподели при кацането на тима Крушчич.

" Положителното от тези загуби е, че можем да забележим слабостите си. Да се надяваме, че в действителност ще си извадим поуките и тези неточности няма да ги позволяваме по време на сезона, тъй като след две седмици стартира шампионата. Нямаме право на неточности повече. Трябва да стартираме да побеждаваме ", разгласи капитанът Петър Занев.

От " Армията " пък отхвърлиха слуховете, че ще гонят ирландеца Греъм Кери, който през есента не разочарова.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР