В ЦСКА са планирали старта на зимната подготовка за 6

...
В ЦСКА са планирали старта на зимната подготовка за 6
Коментари Харесай

ЦСКА почива до Йордановден, ясни са плановете за зимата

В ЦСКА са възнамерявали старта на зимната подготовка за 6 януари, понеделник. Възможно е първата подготовка да се организира два-три дни по-късно. От Йордановден обаче играчите ще стартират да се връщат в София и поетапно да минават медицински прегледи.

"Червените " са възнамерявали два лагера, като първият ще е в Гърция и ще започва до 10 януари, написа вестник "Тема Спорт ". Престоят там ще е към седмица, след което отборът лети за Марбея. ЦСКА ще е за четвърта поредна година на зимна подготовка в Испания.

На иберийска земя отборът ще има най-малко четири инспекции, като към този момент са контрактувани такива с японски и китайски тим. Често в Испания ЦСКА е играл и с Динамо Киев и Шахтьор Донецк. Там се приготвят и много немски отбори. Възможно е отборът да се срещне с Нюрнберг.

В околните дни се чака от "Армията " да оповестят с кои футболисти ще се разделят през зимата. Треньорът Милош Крушчич пък съобщи, че се усеща спокоен за поста си. От клуба обаче не са правили публични изказвания по въпроса, което оставя тематиката отворена. След дуела с Дунав никой от шефовете на ЦСКА не застана пред медиите, с цел да отговори на настоящите въпроси, свързани с треньорския пост.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР