В целия доклад за национална сигурност няма конкретен аргумент за

...
В целия доклад за национална сигурност няма конкретен аргумент за
Коментари Харесай

Главсека на Атака не ще американски изтребители! Нито натовски...

В целия отчет за национална сигурност няма съответен мотив за опасност на Русия към България. Няма такава опасност, съобщи в предаването „ Лице в лице” някогашният основен секретар на Министерство на вътрешните работи Светлозар Лазаров.

Той защитаваше гневно Русия, само че не скри, че показва позицията на Волен Сидеров, на чиято партия той стана координатор.

Ако някой желае да събори България, не е належащо да има хеликоптери, изтребители... Украйна беше съборена единствено с две неправителствени организации.

Не Русия е опасност, а тероризмът и емиграционният напън. В изразходването на обществените средства те би трябвало да са акцент. НАТО отделя от ден на ден запаси за тероризма. Ние би трябвало да окомплектоваме сухопътни войски, да се укрепи потенциала на военноморските сили миг.

Не виждам в рисковите закани потребност от изтребители. За какво би трябвало да се дават пари за изтребители, като средствата би трябвало да се концентрират върху тероризма и емиграционния напън. За какви изтребители на цена 5 милиарда да приказваме, като сухопътните войски, не водят занятия поради липса на пари?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР