В този парламент има партии и хора, които искат да

...
В този парламент има партии и хора, които искат да
Коментари Харесай

Христо Иванов: Не ни трябва мнозинство на статуквото


В този парламент има партии и хора, които желаят да останат, даже с цената да задържат статуквото. Въпросът е дали ще съберем болшинство, което да се бори със статуквото. Това коменттира пред БиТиВи водачът на „ Демократична България “ Христо Иванов. Той още веднъж акцентира, че партията му няма да поддържа кабинет, препоръчан от ГЕРБ. По думите му Бойко Борисов се пробва да стане като Ахмед Доган – да се отдръпна, само че да остане водач в сянка.

Тук не става въпрос дали сме работили преди и какво е било предишното или за качествата на Даниел Митов. Ние не споделяме опростачването в политиката. Нека Митов да каже по какъв начин ще се оправи с чекмеджетата с пачките и с корупцията. Той е кукла на конци на Бойко Борисов, сподели още Иванов.

Митов пък отговори, че „ не може да се отстрани волята на 840 000 гласоподаватели “. Те подхождат като спечелили на тези избори, без да са такива, сподели, още веднъж пред БиТиВи номинираният за министър председател от ГЕРБ-СДС.

Той удостовери, че ПГ на ГЕРБ ще поддържа концепцията на Демократична България за краткотрайна комисия по случая " Росенец ". Между двете партии има спор на чия страна в разногласието е било Движение за права и свободи.

Митов сподели още, че се готви „ същинско ръководство на задкулисието “. Според него това ще се случи, тъй като „ вотът на гласоподавателя ще се подмени, в случай че не взе участие най-голямата политическа мощ “.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР