В тези студени декемврийски дни ни се иска да останем

...
В тези студени декемврийски дни ни се иска да останем
Коментари Харесай

10 елегантни стайлинг идеи за тази зимна седмица

В тези студени декемврийски дни ни се желае да останем вкъщи и да не си демонстрираме носа на открито и тези от вас, които работят от у дома, евентуално са щастливи, че могат да стартират динамичната седмица с комфортен състезателен аутфит или просто могат да заменят пижамата с и пуловер. Въпреки това от време на време срещите на открито са неизбежни, а други въпреки всичко се постанова да стигнат до офиса.
               

Затова евентуално имате потребност от дребна доза стилно ентусиазъм, с цел да се чувствате елегантни даже и в студените дни. Обемните палта и якета са неизменима част от всекидневието и ще ви разрешат под тях да носите някой грациозен костюм или панталон с пуловер да вземем за пример. В същото време тях можете да ги комбинирате и със спортни аксесоари като скиорска шапка или кецове, в случай че най-сетне е спряло да вали.
               

За следващ път се убеждаваме, че няма нищо по-изискано от класическо палто в, кафяво или тъмносиньо и няма никакво значение дали ще го носим с нещо монохромно или с по-цветен аутфит. И защото евентуално след работа можете да се озовете на някое коледно празненство, не изключвайте опцията да извадите някоя красива от дрешника си.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР