„В телевизията наричаме това „ексклузивно“, а всъщност ми е много

...
„В телевизията наричаме това „ексклузивно“, а всъщност ми е много
Коментари Харесай

Проф. Герджиков издаде голяма тайна за срещата му с Борисов

„ В малкия екран назоваваме това „ извънредно “, а в действителност ми е доста прелестно да кажа „ Добро утро “ на проф. Анастас Герджиков “, това съобщи водещият на Нова ТВ Виктор Николаев във връзка първото телевизионно изявление на проф. Герджиков.

„ Не съм претендентът на ГЕРБ, тъй като ме издигна предприемчив комитет. А настрана чаках когато се срещнах с представители на ГЕРБ да ми слагат някакви условия, които аз да отхвърля, само че такива не бяха сложени “, сподели посочи проф. Анастас Герджиков, който е претендент за президентския пост, повдигнат от Инициативен комитет и подсилен от ГЕРБ.

„ Срещнах се с господин Борисов в централна на Политическа партия ГЕРБ. Там бе и господин Вълчев. Изненадата за мен бе, че Борисов сподели, че няма нито едно условия и че аз съм верният претендент “, призна ректорът на СУ за срещата му с водача на ГЕРБ.

Той призна, че съгласно него партията през годините е правила доста неточности, само че „ явно са съдействали с нещо потребно за обществото щом са избирани толкоз постоянно “.

„ Не съм обсъждал акцията ми с Борисов. Тяхната акция и моята ще бъдат разнообразни и обособени “, безапелационен бе ректорът на СУ.

„ В доста тежка политическа рецесия сме, а и освен политическа. Винаги сме от ден на ден и по-разединени. Трябва да се обединим към тематики, по които обществото има консенсус. Ако бяхме създали това, то нямаше да се стигне до толкоз доста избори единствено за една година “, съобщи проф. Герджиков.

„ За тайната на вота “, по този начин той отговори на въпрос за коя партия ще гласоподава на парламентарния избор и добави: „ Няма да посоча за коя партия ще гласоподавам, тъй като по този начин може други партии да не ме поддържат “.

„ Това, че другите партии не пожелаха да ме поддържат ме трансформира в това, което споделят – „ претендентът на ГЕРБ “, добави той.

„ Нямам нищо общо с Движение за права и свободи. Не съм бил член или симпатизант. Няма да получа подкрепена на Движение за права и свободи за първи тур.

Нямам връзки с тази партия. Не знам за какво Лозан Панов приказва по този начин. Предлагам му да ревизира изказванията си и/или да извади доказателства. Иначе да ми се извини. Това е втори сходен случай “, сподели.

„ Всеки носи персонална отговорност за това, което е направил или не е направил. Това не е работа на президентската институция “, по този начин проф. Герджиков разказа нападките на Румен Радев към Иван Гешев. Той добави, че поддържа измененията в правосъдната промяна.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР