В телевизионно обръщение той обеща на руснаците да насочи усилията

...
В телевизионно обръщение той обеща на руснаците да насочи усилията
Коментари Харесай

Путин обеща на руснаците ”мощен технологичен скок”

В телевизионно послание той даде обещание на руснаците да насочи напъните си за повишение на виталното ниво.

Путин благодари на руснаците, че са го преизбрали и даде обещание да укрепи икономическия напредък и да взема решение обществените им проблеми. В телевизионно послание онлайн той акцентира, че Русия ще се стреми да преодолее икономическите компликации.

"Вие, жителите на Русия, заслужено говорите за понижаване на приходите, за минусите в опазването на здравето, комуналните услуги, в други сфери ", сподели Путин.

" Имаме потребност от същински пробив ", акцентира той и добави, че в дейното присъединяване на гласоподавателите, в оказаната му поддръжка, вижда дейна подготвеност за работа в тази тенденция, за промени.

Путин съобщи, че доста желае проблемите да бъдат решени колкото е допустимо по-бързо, че управляващите ще се стремят към това, само че би било "абсолютно безконтролно " да се дава обещание, че всичко ще се реши неотложно , незабавно. Това би бил единствено "показен жест ", който цели кратковременен резултат, а на страната са нужни дълбоки промени, премислени стъпки, които да носят, резистентен позитивен резултат "и през днешния ден, и в вероятност ".

Путин даде обещание основаване на нови работни места и повишение на успеваемостта на стопанската система, на действителните приходи и понижаване на бедността.

Властите имат желание да развиват инфраструктурата и обществената сфера, в това число образованието и опазването на здравето, да вземат решение екологичните и жилищните проблеми. Всичко това ще става въз основата на " мощен софтуерен скок ", акцентира Путин.

Официалните резултати

Владимир Путин печели четвъртия си мандат с резултат от 76,69 на 100 от гласувалите. На второ място с 11,77 на 100 е претендентът на Комунистическата партия на Руската федерация Павел Грудинин с 11,77 на 100, трети е Владимир Жириновски от Либералнодемократическата партия на Русия, за който са дали своят вот 5,65 на 100.
Следват Ксения Собчак (партия "Гражданска самодейност " с 1,68 на 100, Григорий Явлински ( "Яблоко ") с 1,05 на 100, омбудсманът Борис Титов (кандидат на Партия на растежа) с 0,76 на 100, Максим Сурайкин (Комунисти на Русия) с 0,68 % и Сергей Бабурин (Руски обществен съюз) с 0,65 на 100.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР