В тази статия ще ви дадем страхотна рецепта за пълнени

...
В тази статия ще ви дадем страхотна рецепта за пълнени
Коментари Харесай

Как да направим перфектните пълнени чушки?

В тази публикация ще ви дадем страхотна рецепта за пълнени чушки с кайма и ориз. Съжаляваме за всички другари вегетарианци и вегани и обещаваме скоро да предложим рецепта и за тях. Днес сме решили да се фокусираме върху едно от най-обичаните ястия на българската софра. Вижте какво ви е нужно за тази чудесна рецепта: 

Половин кг кайма

Половин чаена чаша олио 

Три домата

Половин чаена лъжица с черен пипер

Цяла чаена лъжица с червен

Една кофичка кисело мляко

Две яйца

Чаша ориз (като мярка - чаша за кафе)

Две глави лук

12 чушки

Половин връзка магданоз

Малко брашно за соса
Една ПО-РАЗЛИЧНА рецепта за пълнени чушки
Камбата е зарзават, който има няколко изгоди за здравето, измежду които възстановяване на метаболизма или поддържане на здравето на сърцето. П...
Прочети повече
Как се прави?

Приготвянето на чушките е специфичност, която всеки би трябвало да умее. На първо място вземете бездънен тиган, в който да готвите. Сложете олиото и го загрейте. След това сложете нарязаният на ситно лук и ориза. Запържете за няколко минути. Настържете два домата и ги прибавете вътре дружно с аления пипер и половин кафена чаша с вода. 

След като водата се попие, сложете каймата. Бъркайте непрестанно. След това сложете черния пипер, солта и магданозът, който преди този момент сте нарязали на ситни късчета. Бъркайте добре и след няколко минути свалете от котлона. 

Следва пълненето на чушките. Докато го вършиме, може да пуснете фурната, с цел да загрее на 200 градуса. Пълните всяка пиперка със сместа, като от горната страна слагате комат от домат, сходно на запушалка. Пече се във фурната за към час, като авансово налейте малко вода - една чаена чаша е задоволителна. Следете по кое време чушките са подготвени. 

Ако желаете да ги сервирате със сос, запечете брашното за 2-3 минути на тиган и по-късно го смесете с киселото мляко и яйцата и с малко от соса на самите печени чушки. Бъркайте до момента в който всичко не стане единна примес. Отново предлагаме да ревизирате дали някой от хората, които ще ги употребяват няма алергии или нетърпимост към някои от продуктите. 

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР