В тази предизборна кампания Борисов е впрегнал всичките си усилия

...
В тази предизборна кампания Борисов е впрегнал всичките си усилия
Коментари Харесай

Министър-председателят Бойко Борисов и МВР да се погрижат за нормалното провеждане на предизборната кампания

В тази предизборна акция Борисов е впрегнал всичките си старания от заплашване до доближени до него лица като Алексей Петров, който през днешния ден направи следващ опит за търсене на провокация на партийно събитие на Политическа партия „ Републиканци за България “ в Своге, а по-късно и в Елин Пелин. В условия на пандемия, при ограничение на хората от наличие на сходни събития, е неприемливо да ангажираме вниманието им под такава форма.

Ако ръководещите не са в положение да обезпечат обикновено протичане на предизборна акцията, това ясно приказва за огромно терзание у тях от идния резултат на изборите и опасност в лицето на Политическа партия „ Републиканци за България “.

Поредната проява през днешния ден от страна на Петров и доближените му, идвайки от други обитаеми места е индикатор навръх това, да бъде провокиран публичен скандал и даже конфликти и кавга.

Политическа партия „ Републиканци за България “ се опълчва против сходни форми на напън и няма да ги толерира под никаква форма.

Опитите за закани и възникването на случай в Своге беше предотвратен от бързата реакция на Районното ръководство в Своге и отзовалите се за доста малко време полицейските чиновници.

На партийните събития в Своге и Елин Пелин бяха показани записаните претенденти за народни представители от Политическа партия "Републиканци за България ".

Републиканци за България няма да създадем отклоняване от евроатлантическия път, от демократичния метод на водене на политика и естествената връзка.

Това е втори опит на Алексей Петров, идвайки с хора от други обитаеми места и с лица, които реализират охранителни дейности на групата му.

Ще продължим да организираме предизборната си акция и ясно се разграничаваме от политиците, чиито дейности се осланят на всяване на боязън.

На всеки български жител би трябвало да му бъде обезпечено правото да направи своя осведомен избор и да упражни правото си на глас, без терзание, а не да е очевидец на събития изпълнени по авансово написан сюжет.

Държавата в лицето на министър-председателя е тази, която би трябвало да се погрижи да няма сходни провокации като днешните, както и Министерство на вътрешните работи, с цел да не се стигне до конфликти.

Това наличие е част от платената изборна графа на уеб страницата
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ съдебна експертиза -->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Водещи--> --> Не пропускай Шофьорът на камион бай Стамат беше на разделно хранене: - кара картофи – яде картофи; - кара кашкавал – яде кашкавал, - кара тухли –… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниС 36 на 100 е повишен броят на нуждаещите се от интензивно лечение45 на 100 от всички интервюирани заявяват, че сигурно ще упражнят правото си на глас на идните парламентарни избориЛеки закуски, фитнес тренировки и други здравословни привички, в които се кълнатТемата разяснява журналистът в спортната редакция на NOVA Александър КостадиновТо е било признато в „ Пирогов ” с тежка дихателна недостатъчностСпоред доктор Аспарух Илиев ограниченията трябваше да настъпят преди седмица или двеПри нанасянето фамилията заварило пропаднал под, изкъртена мазилка и влага по стенитеКоментар на Сергей Иванов и Симеон ПрисадашкиБлизнаците се намират в Бургаската университетска болницаСигнал за оголени кабели на махленски дирек наоколо до метростанция " Жолио Кюри " Премиерът ще ръководи четвърти следващ мандатПетима души останаха в плен на снега повече от 32 часаСпоред деятели антиазиатските настроения са били подхранени от Доналд ТръмпПредстои съществено ускоряване на развиването на технологиитеОрганизацията предлага имунизацията да продължи „ за момента ”САЩ разшириха обсега на рестриктивните мерки за експорт на артикули за РусияОт мрежата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР